Contact & Info

Contactgegevens

Postadres Randweg 53
1948 NS Beverwijk
Nederland
Telefoon vestiging 0251-221832

Stuur een bericht

Bij Rent a Box altijd een passende oplossing voor uw opslag

Self Storage is een concept dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is daar al decennialang een ingeburgerd begrip. In Europa wordt de Self Storage ook steeds populairder.

Rent a Box Beverwijk is de allereerste vestiging van Rent a Box. Deze vestiging is in 2010 omgedoopt van Extrabox naar Rent a Box.

Service

Aangezien er steeds meer Self Storage bedrijven op de markt komen, is het belangrijk om je ergens in te onderscheiden. Elk bedrijf streeft naar concurrerende prijzen en een laagste prijs garantie bieden we praktisch allemaal.

Wij als Rent a Box hebben ervoor gekozen om voornamelijk uit te blinken in de service. Onze zeer vriendelijke medewerkers op de vestigingen denken graag met u mee en nemen u graag zorgen uit handen.

Het uitgangspunt is dat we onze klanten goed advies willen geven en helpen een zo voordelig mogelijke oplossing te vinden.

Wij zijn een bedrijf dat opslagruimte verhuurt, maar we begrijpen als geen ander dat ons werk niet alleen om opslag draait. Zo kan men gebruik maken van een verhuiswagen, een aanhangwagen, Easy Ophaal Service en bieden we tegen een geringe vergoeding ook extra hulp bij het verhuizen.

Maatwerk

Het is niet eenvoudig om goed in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft bij bijvoorbeeld een verhuizing. Daarom berekenen wij dat in overleg met de klant, want wij kunnen dat als geen ander. Voor de klant levert dat altijd de meest voordelige keuze op. En mocht de klant onverwacht meer of minder ruimte nodig hebben, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Met het grootste assortiment aan verschillende opslagruimtes in Nederland, vinden we altijd wel een passende oplossing.

Wat zeggen onze klanten?

We hebben onze klanten gevraagd om voor onze site een klantervaring te mailen of op facebook te plaatsen.

Ilse zegt:

Wat rent a box onderscheidt van de concurrentie is de goede prijs kwaliteit verhouding, het grootte flexibele aanbod en het fijne vriendelijke contact met de medewerkers. Even een praatje aanknopen en geen 9 tot 5 mentaliteit maken het erg prettig communiceren. Ik kan ze iedereen aanraden.

Ambro zegt:

top service!! vanmiddag kwam ik met nog weer een beetje (ong 1 kuub) met kleiner en ook langer spul. In de veronderstelling dat ik naast mijn twee units nog een kleintje erbij moest nemen, wilde ik nog een unit van 1 a 1 1/2 m3 meter bij bestellen. Waarop Richard eerst keek en zei : “Ga eerst eens proberen om alle kleine gaatjes bij te vullen, dan kijken we verder” Zo gezegd, zo geprobeerd. En………… dat lukte. Dat scheelde dus. Bedankt
Richard: goed inzicht. Maar ook Esther en Merel zijn top. Goed jaar toegewenst. Ambro
Jos zegt:
Ik huur al geruime tijd een box bij rent a box en dat bevalt mij prima en zeker voor dat bedrag !

U kunt ook kijken op www.facebook.com/RentaBoxOpslag

U kunt ook kijken op www.facebook.com/RentaBoxOpslag  

Waarom Rent a Box?

Kijk, vergelijk en kies Overige bedrijven
Prijs per maand vanaf € 5,00 € 9,00 – 15,00
Receptie aanwezig Niet altijd
Dagelijkse toegang
(06.00-23.00)
Camera beveiliging
Toegangscontrole
Transportkarren
Verhuisdozen te koop / te huur
Units vanaf 0,5m3
Verwarmde 1m3 units Soms
Opslagunits formaat per 1m3
(1, 2, 3, 4, 5, etc.)
Slot voor eigen units Inclusief Extra kosten
Gratis verzekering mogelijk Extra kosten
Gratis gebruik van aanhanger
Verhuishulp inhuren
Verhuizingen door eigen mensen
Gratis ophaalservice
Forse korting op langdurige opslag – minder toegankelijk